Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

De inre auktoriteterna inom Human Design

De inre auktoriteterna inom Human Design

Den inre auktoriteten är viktig att känna till när du ska lära dig om din Human Design (känner du inte till Human Design kan börja med att läsa den här artikeln). När du vet om din inre auktoritet och din rekommenderade strategi blir det mycket lättare för dig att fatta dina beslut, och inte minst att fatta dina beslut på ett sätt som är rätt för dig. Din rekommenderade strategi handlar om hur du praktiskt ska fatta dina beslut, medan din inre auktoritet handlar om hur du vet att det är rätt beslut.Här är det verkligen läge att lägga ditt ego åt sidan och istället använda dig av din rekommenderade strategi samt din inre auktoritet när du fattar beslut. Det kan vara svårt och till och med kännas skrämmande i början (på grund av att ditt ego styrs av rädslor som du lassat på dig under livets gång). Men när du testat några gånger kommer du förmodligen märka att besluten du tar är helt rätt för dig, och att det är helt rätt väg att gå. 

Innan du fortsätter här i artikeln kan det vara bra att ta reda på vilken inre auktoritet du har. Det kan du göra genom att ta fram din HD-karta här.

Det finns sju olika inre auktoriteter, och här kommer en genomgång av alla:

  • Emotional/solar plexus
    Du som har “emotional” som inre auktoritet behöver verkligen känna efter innan du fattar ett beslut. Inte tänka - känna. Denna typ av inre auktoritet hittar vi ofta hos generators och manifesting generators men även hos de andra typerna. Det är vanligt att personer med denna inre auktoritet aldrig känner sig helt säkra på sitt beslut, men när du känner dig nästan säker så vet du att det är rätt. Undvik att fatta beslut när du är mitt uppe i känslorna. Sov hellre på saken och fatta beslutet när du är lugn och grundad.

  • Splenic
  • Du som har “splenic” som din inre auktoritet ska fatta dina beslut genast. Du vet instinktivt vad du vill, och det är den känslan eller tanken du ska gå på. Om du fortsätter älta kommer du inte få tillbaka det sanna svaret, så gå alltid på din direkta intuition. Denna typ av inre auktoritet hittar vi hos projectos och manifestors, och hos endast 11% av befolkningen.

  • Sacral
    Det är väldigt vanligt att generators/manifesting generators ger ifrån sig sakrala ljud som tecken på att något är rätt eller fel. Alltså ett ljud från magen som ett exalterat “mh-mh” eller ett mer skeptiskt “ne-he”. Du som har sacral som din inre auktoritet ska leta efter dessa ljud. De guidar dig till vad som är rätt eller fel. Om du inte ger ifrån dig ljud kanske du märker på ditt eget kroppsspråk att du dras emot någonting som känns rätt. Lita på din magkänsla! Denna typ av inre auktoritet hittar vi hos just generators och manifesting generators.

  • Self-Projected
    Denna typ av inre auktoritet är mycket ovanlig - endast 2,8% av jordens befolkning besitter den och vi hittar den hos projectors. Du som har denna inre auktoritet bör lyssna på dina egna ord och på hur du själv pratar om beslutet du ska ta. Prata med någon och lyssna på dig själv. Låter du engagerad, energisk? Då är det rätt beslut. Om du däremot låter monoton eller inte har någon känsla för det så är det fel beslut. 

  • Lunar
    1,39% av befolkningen har “Lunar Cycle” som inre auktoritet, och vi hittar den hos reflectors. Reflectors har en mycket speciell relation med månen. Du som har denna inre auktoritet bör vänta en hel måncykel med att fatta dina beslut (28-30 dagar). Om du trots tiden ännu inte fattat ett beslut bör du åtminstone se till att ditt beslut inte fattas under press av någon annan, utan att du får fatta beslutet i lugn och ro för dig själv.

  • Ego
    Denna typ av inre auktoritet hittar vi hos projectors och manifestors, men utgör en mycket liten andel (cirka 1% av befolkningen). Den innebär att du ska fatta dina beslut baserat på vad hjärtat vill. Fråga dig själv om du verkligen vill och har energin till att göra det som du fattar beslut kring. Var självisk, och prata gärna högt och ärligt om beslutet för att se hur du själv ställer dig till det.

  • Environmental/None
    Denna typ av inre auktoritet finner vi hos projectors. För dig är miljön du befinner dig i när du fattar beslut otroligt viktig. Prata om beslutet med andra människor, och lyssna på om du själv låter sann eller inte. Undvik att fatta beslutet när du är i mycket känslor eller när du är i en period då du har väldigt mycket på din agenda. Hitta en lugn miljö med någon du känner dig trygg med och prata ut. 

    Har du missat vår artikel om grunderna i Human Design kan du ta del av den här.
  • Lämna en kommentar

    Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras