Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Natalie om Holy Craps surfretreat i Costa Rica

Natalie om Holy Craps surfretreat i Costa Rica

Nathalie Magnusson var en av deltagarna på det spirituella surfretreatet som vi anordnade i samarbete med Surfakademin i magiska Santa Teresa, Costa Rica februari 2022. Vi frågade Nathalie om hon ville dela lite om sin upplevelse!

Nathalie Magnusson
Ålder: 
28 år
Bor: 
Stockholm
Jobbar som: 
UX designer
Intressen: 
Dans, yoga, spiritualitet och design 
Upptäckte Holy Crap: 
2020

Varför ville du åka på Holy Craps och Surfakademins retreat i Costa Rica?

Jag har kollat på Surfakademins resor men inte känt att det har passat riktigt i tiden, men hösten 2021 hade jag precis gjort slut med min kille och kände att jag måste göra någonting för mig själv. När jag såg att Surfakademin skulle anordna ett retreat tillsammans med Holy Crap samma vecka som vi gjorde slut såg jag det som ett tecken på att jag skulle åka! 

Du reste själv till Costa Rica, kändes det jobbigt?

Jag var lite nervös, men mest över att resa i Covid-tider. Trots att jag reste själv kände jag att jag var i ett tryggt sammanhang, vi hade en grupp på Instagram med alla deltagare flera månader i förväg vilket gjorde att jag kunde möta upp några på Arlanda och resa tillsammans. Jag kände att allt var så fint ordnat och som att jag åkte med ett gäng kompisar, trots att vi aldrig hade träffats förut. 

Spadag i lågvattenspoolerna i Santa Teresa

Vad var det bästa från veckan? 

Att träffa alla deltagare och att få vara i ett sammanhang med andra som är på samma resa. Trots att man var runt folk hela tiden under veckan kändes det aldrig påfrestande eller dränerande, kanske för att alla var lite på samma frekvens och hade förståelse för varandra? Det var så fint att få till exempel uppleva reiki- eller breathwork klasser med andra som också har det djupa intresset och ett så öppet sinne. Det skapar en helt annan miljö att umgås, även utanför aktiviteterna. Från första stund var allt helt naturligt och avslappnat.

Vad tog du med dig hem?

För min del öppnade det tankar kring hur jag skulle kunna leva mitt liv. Jag har länge haft mycket tankar på att jag skulle vilja leva på ett annat sätt än jag gör nu, och under resan insåg jag att mina drömmar är möjliga. Träffade en annan tjej som också jobbar med UX-design och blev väldigt inspirerad av att hon jobbar som frilans och skulle spendera hela vintern utomlands. Tog också med mig känslan av ett community, jag känner mig mycket mer uppbackad nu och vågar mer stå för min spiritualitet även här hemma.

Julia, Sara, Nathalie och Sara i solnedgången i Santa Teresa

Har du fortsatt kontakt med deltagarna från retreatet?

Absolut! Pratar med flera på Instagram nästan dagligen och vi har träffats på middagar och klasser här i Stockholm.

Var är du just nu i din spirituella resa?

Jag är väldigt mycket i ett utforskande vilket har accelererat sen Costa Rica, antagligen mycket på grund av KAP som jag testade där för första gången. Just nu utforskar jag mycket breathwork som jag också blev inspirerad av i Costa Rica. För varje ny grej jag testar känns det som jag kommer djupare in i mig själv. För mig som har ett 9-5 jobb är det superviktigt att hitta tillbaka till mig själv, till kärnan, och jag tycker det går snabbare och snabbare nu. Breathwork har hjälpt mig att hitta stunder under dagen för att connecta, det är ett superviktigt praktiskt verktyg som jag kan använda i min vardag. 

Tack Nathalie att du ville dela din upplevelse! Är du nyfiken på att också åka på ett av våra retreats eller events kan du läsa mer på vår eventssida.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras