Den här sidan har begränsad support för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOMMARRETREAT ÄR LIVE! Boka din plats nu.

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Grattis! Din order kvalificeras för gratis frakt You are 200 kr away from free shipping.
Inga fler produkter är tillgängliga för köp

Translation missing: sv.cart.general.gift_notes_label
Total Translation missing: sv.general.money.free
Frakt, skatt och eventuella rabatter räknas ut vid utcheckning

Starseeds - vad är det och vilka finns det?

Starseeds - vad är det och vilka finns det?

Starseeds är själar som inte bara har inkarnerat här på jorden, utan även levt på andra platser i vårt universum. De är själar som har en slags oförklarlig längtan hem, utan att riktigt veta var hem är. De har ett slags djup inom dem som alltid varit där, men kanske aldrig riktigt blivit förstått. Det sägs att Starseeds började komma till jorden på grund av sättet människor här levde på, genom krig, separation, dödande och ignorans för naturen. En signal sändes ut i kosmos och vågor av Starseeds började flöda till jorden. De såg det som stort äventyr med möjlighet för personlig utveckling och för att upplyfta planeten. 

Många Starseeds har påtagliga uppvaknanden, där hinnan av glömska plötsligt försvinner och man kommer ihåg vem man egentligen är. Andra upplever ett slags djupt vetande och en hågkomst från en ung ålder. När ett Starseed väl har vaknat upp känns det ofta svårt för dem att ha ytliga och meningslösa konversationer, jobb och relationer. De har en slags inneboende känsla av att det finns någonting mer, och de förblir rastlösa tills de har hittat sitt kall. 

Starseeds känner sig ofta felplacerade i världen, och kan ha svårt att passa in. De kan känna sig som att de hela tiden låtsas och klär på sig någon slags roll för att smälta in i samhället. Känslan av en längtan bort och hem är stark, vilket kommer från att man som Starseed har inkarnerat på platser som är väldigt olika från jorden. Alla själar har levt på många olika platser runt om i universum, men ju fler gånger en själ har inkarnerat på en specifik plats desto starkare kommer kopplingen till den platsen att vara. Man kan likna detta vid att vara väldigt berest, men att man har ett favoritresmål som man ofta kommer tillbaka till. Beroende på var i universum ens själ har varit mest kommer man också ha tagit med sig vissa sätt att vara på och karaktärsdrag till den inkarnationen. 

Om du känner dig dragen till termen Starseed är det troligt att du är ett. Här kommer en kort beskrivning av några av de vanligaste typerna av Starseeds som kan hjälpa dig att avgöra på vilka fler platser i kosmos din själ har varit!


Plejaderna

Plejaderna är en stjärnhop som ligger 444 ljusår från jorden, och därav är de några av våra närmaste grannar. Plejaderna kallas även för sjusystrarna, eftersom stjärnhopen består av sju stycken olika stjärnor. Det sägs att Plejaderna befinner sig i den femte dimensionen bestående av ljus, kärlek och kreativitet, och därför är dessa Starseeds ofta otroligt empatiska med ett öppet hjärtchakra. De besitter en glad, sprudlande och pratglad karaktär, och önskar inget annat än att instifta fred och harmoni på jorden. De är ofta duktiga healers, och kan jobba inom allt från Reiki till kristallhealing. Kommunikation är något de är duktiga på, och de kan återfinnas i alla yrken som involverar försäljning eller skrivande. Starseeds från Plejaderna är även känsliga själar, och att vara kring mycket negativitet kan göra dem fysiskt sjuka. Dessa Starseeds besitter en stark feminin och omhändertagande energi, och kan ofta vara väldigt långa och slanka. 


Sirius

Stjärnan Sirius är den starkast lysande stjärnan på natthimlen. Den går även under namnet Hunden eftersom Sirius är huvudstjärnan i konstellationen Stora Hunden. Den avger ett blått sken och ligger bara 8,6 ljusår från jorden. Det sägs att Starseeds från Sirius är här för att vaka över och skydda jorden, samt för att föra budskapet om spiritualitet och acceptans vidare. Runt stjärnan Sirius finns det två planeter vid namn Sirius A och Sirius B, varav Sirius B sägs vara en värld täckt av vatten, hem för valar, delfiner och sjöfolk. På Sirius A lever en blandning av alla möjliga varelser med olika utseenden och vanor. Därför är Starseeds från Sirius ofta väldigt öppensinnade och tycker om att experimentera med sitt utseende. De kan färga håret ofta eller ha percings eller tatueringar. De tycker om att uttrycka sig kreativt och är duktiga inom alla artistiska områden. De kan ha en unik och färgglad klädstil. Dessutom har de ofta en väldigt rolig humor och har inga problem med att vara fåniga och knasiga. Dessa Starseeds är ofta även spirituella och det krävs inte mycket för att göra dem glada. De uppskattar enkelhet och älskar att fantisera och dagdrömma. De är även intelligenta och lugna varelser, men kan ha en tendens till att internalisera sina djupaste känslor och kan ha svårt att öppna upp. Slutligen kan de även känna en stark koppling till antika kulturer såsom Egypten och pyramiderna. De är mänsklighetens budbärare och är här för att sprida kärlek och fred på jorden.


Arcturus

Starseeds från Arcturus sägs vara naturliga ledare med hög intelligens. Själva stjärnan Arcturus ligger i konstellationen Björnvaktaren lokaliserad 36,66 ljusår från jorden. Stjärnan är vad som kallas för en röd jätte, och är ofantligt stor och varm. På grund av detta kan Starseeds från den här platsen ofta känna sig kalla och frysa, och kan föredra att spendera tid på de varmare platserna på jorden. Förutom detta sägs även Arcturus vara en av de mest avancerade civilisationerna i vårt kända universum, och dessa Starseeds har ofta en naturlig dragning mot innovation och vetenskap. Mönster, DNA, kodning och kvantfysik kan vara saker de fascineras av. Starseeds från Arcturus kan även ha telepatiska förmågor, vilket betyder att de kan kommunicera via tanken. Det kan hända att de i sin barndom föredrog att vara stilla och observera istället för att prata direkt med människor. Dessa Starseeds sitter på en oerhörd visdom, och kan därför hamna i arbeten som har att göra med att lära ut specifika färdigheter. De passar jättebra som lärare och offentliga talare, och har även en stor emotionell intelligens vilket gör att de också är talangfulla terapeuter. En lite hemligare sida hos Starseeds från Arcturus är att de även besitter stora förmågor inom divination. Trots deras vetenskapliga sida kan de dras till sådant som tarot eller mediumskap på grund av sina telepatiska förmågor. Detta gör att de även kan bli framgångsrika inom kanalisering. De älskar att djupdyka i olika ämnen och lära sig om hur saker fungerar, men kan ibland utstråla en något distanserad aura. De är inte de första att släppa någon inpå livet, och om ett Arcturus starseed öppnar upp sig för dig kan du vara säker på att de litar på och bryr sig om dig. Slutligen kopplas Starseeds från Arcturus ofta ihop med färgen mörkblå och silver, så om dessa är färger du ofta omger dig med kan det vara ett tecken på att din själ har spenderat tid på Arcturus.


Andromeda

Andromeda som faktiskt är en galax ligger 2,5 miljoner ljusår från jorden och utgör Vintergatans närmaste galaktiska granne. Starseeds som kommer härifrån har rest en lång väg för att komma till jorden, som skiljer sig mycket från deras egen hemort som sträcker sig ända upp till den tolfte dimensionen. De är extrema ljusvarelser som har en lätt, lugn och oskyldig aura, och de kan ibland ha större problem än andra att anpassa sig till jordens frekvens eftersom den skiljer sig så mycket från deras egen. På grund av detta gap i frekvenser är Starseeds från Andromeda inte lika vanliga som andra Starseeds här på jorden, och när de väl kommit hit tenderar de att leva enkla och lugna liv, utan att dra till sig så mycket uppmärksamhet. De är otroligt balanserade varelser med öppna hjärtchakran som välkomnar alla de har runt omkring sig. Tack vare deras ljusa energi och deras öppenhet kan även dessa Starseeds vara duktiga inom divination och ha starka spirituella förmågor. Starseeds från Andromeda besitter en oerhörd empati för allting levande, och har väldigt lätt att läsa av både människor och djur. De älskar sin frihet mer än allt annat, och kan lätt tappa sin gnista om de känner att de hålls tillbaka av någon eller något. Men framförallt är de otroligt snälla personer med en härlig barnslig humor som lätt smittar av sig.


Orion

Konstellationen Orion är kanske en av de mest kända stjärnbilderna för människoögat, och stjärnorna Rigel och Betelgeuse är framträdande i Orionbältet. Starseeds som kommer härifrån sägs ha varit med om de extrema polariteterna inom både feminin och maskulin energi, och besitter därför stor kunskap om båda. Orion sägs även vara en plats dit många Starseeds kommer för att lära, då de besitter stor teknologisk kunskap och är mycket logiska. Dessa Starseeds kan bli framträdande entreprenörer på jorden, eftersom de ständigt törstar efter kunskap och att utvecklas. De är extremt duktiga på att slutföra uppgifter och jobbar hårt och dedikerat med sina uppdrag. Starseeds från Orion tycker om att analysera människor, har ofta starka åsikter och kan tendera att bli kritiska mot de som inte håller med dem. Egentligen beror detta drag på deras inre höga standarder, och dessa Starseeds kan vara tuffa självkritiker. De är också känsliga varelser som behöver mycket egentid för att ladda sina batterier, och ju mer kunskap de besitter desto mer självsäkra blir de. Dessa Starseeds kan ofta välja att inkarnera på jorden som jordtecken - dvs Oxe, Jungfru eller Stenbock. Detta är på grund av att de värderar praktikalitet och arbete högt, men samtidigt kan de också vara otroligt roliga personer som kan få hela sällskap att lysa upp av deras skämt. 


Mintaka

Planeten Mintaka ligger också inom stjärnkonstellationen Orion, och sägs ha varit en vattenvärld täckt av kristallklara och glittrande hav. Här ska både sjöjungfrur, delfiner, valar och andra vattenlevande varelser ha bott, men enligt vad som sägs existerar inte den här planeten längre. Däremot finns det många Starseeds härifrån som bär på minnet av Mintaka, och därför påstår man att dessa Starseeds kan ha en mer påtaglig hemlängtan än vissa andra, eftersom de längtar hem till något som faktiskt inte längre finns. Starseeds från Mintaka är otroligt rena och ljusa varelser, och ska ha varit de första ljusarbetarna som kom till jorden för att hjälpa den att utvecklas. De dras naturligt till vatten, och kan ha haft en fascination för sjöjungfrur och delfiner sedan en ung ålder. De är otroligt snälla och omhändertagande, och brinner för att ta hand om och skydda naturen och djurlivet på jorden. 


Lyran

Stjärnbilden Lyran är ytterligare en konstellation som sägs vara hem för många Starseeds på jorden. Det är en relativt liten stjärnbild, men dess huvudstjärna Vega är en av de starkast lysande på natthimlen. Det finns över 52 stjärnor inom konstellationen Lyran som har exoplaneter, det vill säga planeter som är väldigt lika jorden och potentiellt skulle kunna upprätthålla livsformer. Med andra ord finns det väldigt många planeter i Lyran, och Starseeds med mycket influenser från denna konstellation sägs vara väldigt aktiva och fulla av energi. De tycker om att röra på sig och att upptäcka nya platser, och är mycket äventyrslystna. Dessa Starseeds är ofta starka personligheter som inger mycket respekt, men de har också ett djup inom dem och är passionerade när det gäller att hjälpa andra. De följer sina drömmar utan rädsla och kämpar både för sin egen frihet och andras. Starseeds från Lyran blir ofta väldigt duktiga atleter, men besitter även stor intelligens och älskar sin egentid - de ses ofta som de mer rebelliska av Starseeds. Personer med kopplingar till Lyran kan även ha en dragning till kattdjur, eftersom det sägs att ursprungsbefolkningen i Lyran hade kattliknande drag. Starseeds härifrån kan känna ett oförklarligt band till katter och dess like, och kan nästan känna att de kan kommunicera med dessa.


Är du en starseed? Kommentera gärna.

Lämna en kommentar

Notera att kommenterar måste godkännas innan de kan publiceras